Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två haiku om hösten

 

ett svagt kacklande                         

gåssträck mot den svarta skyn

höstmånen vilar

 

 

 

 

                              

 

hård vind isblommor,

frusna vänner bultar på

hett vin skämt och skrål

 




Bunden vers (Haiku) av flygia
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-17 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia