Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg (iii.)

 

natten till dagen

beskedet gavs

såg jag dig

inåtvänt leende

lutad mot en vägg

armarna i kors

över bröstet

 

men där är du ju

höljd i konturer 

av små

lysande 

stjärnor

 

den enda dröm

i mitt liv

jag vill kalla 

viktig

 

 

 

mötet med min son i bårhuset

kroppen kyld

hård som trä

vackert bäddad 

i vitt

 

får ett skimrande täcke av tunt indiskt tyg

 

jag är inte rädd för dig

 

huvudet inlindat i svart plast

 

inte rädd för dig

 

aldrig

 




Fri vers av flygia
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-16 02:42



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så smärtfullt, du blottar en sorg.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia