Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg (iv.)

 

att slippa

 

korta korta andetag

stanna kvar i sängen

 

rasande tempo

bära sopa moppa skura

tvätta torka vika

lyfta flytta dänga kasta

 

gråt tills skälvande ben

bär tillbaka till sängen

 

gråt mer

 

trots detta

ändå

 

det är sant 

verkligt

 

det har hänt

 

 

oss

 

 




Fri vers av flygia
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-16 08:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
,
2020-12-16

  den nakna poeten
verklighetens vardag sorlig tyvärr men rolig i bland och så det får vi inte glömma Bravo !!!
2020-10-17

  Solstrale VIP
Jätte fint, taktfast, rytmiskt och belyser kämpandet!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia