Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läses med fördel med humor..


litet önsketänkande..och magi

om jag bara kunde...

skulle jag ta din ångest
och mörker- pulverisera
dem och strö i elden;

jag skulle sova för dig,

komma med utvilade
ögon..och fridfullt sinne..

jag skulle vädra din skam
skamlös..

odla din lust i lagomjord,
gödsla den med synden
i orenhet..blandade med
havsvatten och tårar..

jag skulle lära dina
plågoandar flyga..långt..

då skulle du bli
lugn och harmonisk..igen..

och jag..

skulle kanske kunna
skriva som du..nu..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-28 23:04



Bookmark and Share


  Rise Little One
Önskar att du verkligen kan ... ;)
2012-11-29

  Ljusletaren
Så här känner jag också ibland för mina vänner.
Mycket bra skrivet och till och med fulländat bra skrivet :-)
/kram
2012-11-29

  Lars Hedlin
Så bra du skriver...
2012-11-29

  Lena Själsöga Keijser
allvarshumor


2012-11-28

  Celticgirl VIP
jag tyckte denna var riktigt bra. tror jag sparar den.. :)
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran