Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med om allt?



Finns det någon
enda

människa

som har varit med
om

allt?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 11:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tror inte det.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP