Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idétorka eller vad ska man kalla det?




Känner mig uttömd
men full
ändå

Inget vill ut
trots en
vilja

Nått sitter fast
trots att jag
vandrar

fram och tillbaka över golvet
försöker få igång nått

hitta en ådra
som pulserar

liv




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-29 11:58



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
igenkännande..:)
2012-12-01

  Bibbi VIP
Där tror jag vi alla hamnar ibland.

I stillhet och tystnad finns mycket gott att hämta upp.
2012-11-30

  Johan Bergstjärna VIP
Samma här tyvärr... men man kan inte alltid vara i ett flöde
2012-11-29

  chrissie
,,händer även den bäste
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP