Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snölyftning ( tanka )

kvisten lyfter snö,


mera ryms inte just nu;


att hålla är tungt:



utan att brista av tyngd;


och ha kvar krafter efter




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-29 13:38



Bookmark and Share


  erna frank
Vacker text!
2012-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Påminner om hur det är när man går
igenom jobbiga tider...att inte ta på
sej mer än man orkar...fint skrivet...
bokmärker dessa tänkvärda ord...
2012-11-29

    ej medlem längre
fint..
2012-11-29

  Ljusletaren
Nu minns jag förra vintern med alla dessa snötyngda grenar. Ibland fanns inte orken kvar ... grenen brast.

Mycket bra beskrivet/ kram
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran