Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas er alla


vaggvisa vid sömnlöshet

 

 

 

tyst nu, själens lilla trut

nattens stjärnor brunnit ut

 

dumma tankar tag nu slut

inte göda gråt och tjut

 

maran gäspar i sitt hörn

bidar surt sin nästa törn

 

sova - äta - träna - "växa"

inte glömma psyks hemläxa

 

utan sömn till skorpa spröd

torkas man av livets glöd

 

sova sött nu, lilla jag

snart nog väntar ny  grå dag

 

bla bla bla och vyssan lull

bla bla blaaaa

lull lull LULL




Bunden vers (Rim) av flygia
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-29 15:35



Bookmark and Share


  Arowana
Haha! Texten har ett riktigt roligt slut.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia