Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vägvisare kommer till undsättning när du behöver det som mest.


Upplyst väg

 

 

Du står i gränslandet

mellan det som varit

och det som kommer

 

Ett serent ljus

blixtbelyser din väg

att följa

 

Försiktigt placerar du din fot

i framtiden

 

Utan fruktan känner du att nu

blir allt rätt

 




Fri vers av Söderman
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 15:29



Bookmark and Share


    Gustaf Forsell
Vackert.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman