Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett universellt språk..


meditationens språk- livets gensvarston ( choka )

min tystnad vaknar

jag hör den prata mitt språk;

hör allt i bilder

hela väsen i vila;

vill stanna kvar här-

höra livets gensvarston,

höra livets röst;

svar fylla alla frågor;

ingen krusning på ytan




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 21:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andrum
2012-11-30

  Lars Hedlin
Landar en stund och växlar varm energi ;)
2012-11-30

  Federico Romano
Jag tänker mycket i bilder..
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran