Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Magpie av Claude Monet


skatan undrar ( tanka )




skatan undrar smått,


snöfall färgar luften grå,


vart skall man ta sig



för att hitta sol och mat-


det finns ingen att fråga




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran