Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En logisk självklarhet


Om kärlek känner
precis just där
vi kom ju överens
fan jag blir lack
vi planerade skönhet
hyfsad villa
lite spartan
för i helvete
du vet vad jag talar om
nåja
lika bra att samla sig
ändå ett liv
mjuka kuddar
lite avdelningschef
ett medelknull
lite si så där
jag vägrar
anpassa
mig
i lukten av stank och osmak
existerar
den fria viljan




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-11-30 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin