Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen

kärleken väckte mig med kyssar
älskat hela natten mellan dröm och verklighet
ingenting att somna till.allting att aldrig vakna ur
ingen kärlek. en nominalisation att slå upp
ha på sig eller ur sig spelade ingen
roll för kärlek fanns inte som sådan
det rörde oss egentligen inte heller
för att i det verkliga livet lekte kära människor
med varandra.vi var bara galna
vi åt på. allt hos den andra. fastän vi inte fick
vi drack varandras blod och skålade
inga hål efter tänderna fick synas
en kär drömritual.vi drömde likadant




Prosa av Tarantaran
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-30 20:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Inne i din dikt men förstår nog inte helt, men den facinerar mig..
2012-12-01

    ej medlem längre
Härligt flöde.. Tycker om spontanprosa. Släpp d löst bara...
2012-11-30

    ordskalv
Explosion. Vacker explosion.
2012-11-30

    ej medlem längre
Blir fascinerad av styrkan dina ord har. Bilder målas upp och känslorna blixtrar.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran