Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag den mörka häxan?

Har jag satt mina klor i din hud,bedövat och gjort så du inte kan lämna eller känna?

Har jag trollbundit din kärlek, har jag fått dig att inte se, med min bindel för dina ögon!


Jag älskar att kedja fast dig vid min säng, men du är ändå fri att slita dig loss.
Jag vill att du ser min kärlek till dig vill att du ser det i mina ögon!
Men jag vill också att du ser i mina ögon att jag vill ditt bästa!

Mina ord kanske sårar, mina ord kanske gör att du älskar mig mer?
Jag kanske inte vet det själv!
Märker kanske inte att du undrar varför jag gör som jag gör!


Vad är vår kärlek?
Är jag den mörka häxan som fångat dig i mitt nät, mina naglar som river din rygg, mina röda läppar som kysser din mun och fyller dig med gift, mitt gift?




Fri vers av Angel of love
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-30 19:09



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Hmmm? Inte ska Du vara en häx-sax..... Oj, häxa stod det visst*ler*
Men ärligt? Nu när "fråga Olle" har blivit endast fetischer, där man skadar varandra och porrstjärnorna blivit våra nya idoler..Sex har blivit synonymt med njut så mycket du kan även på bekostnad av andras skada...
I Holland ska ett pedofilparti få inträde i deras så kallade riksdag, vart är vi på väg...? Joo, gör så här?? Kolla Dina bilder, här och på FB eller Din blogg, förstora och se??? Ser de verkligen ut som de gjorde tidigare??? Nää, någon, något sprider sublima budskap..... VEM? Hmmm? Jag VILL INTE TROLLBINDAS, JAG VILL ÄLSKAS FRI.... Jag tror på den fria viljans gåva, en gåva som INTE SKA TROLLBINDAS.... Dock ser jag bakom Din text, ser "någon" som längtar... men har sår....
Men otroligt Duktig och begåvad är Du.. take care..KB
2013-02-02

  Lars Hedlin
Kanske är livet just så...alla vill vi väl fånga det vackra...men inte hålla det fånget....
2012-12-01

    ej medlem längre
Du är Ljuset!
2012-11-30

  kråkan VIP
e du d så är d kanske d han vill ha:)
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love