Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till livet



Trög kväll
kan bara bli bättre

I ett desperat försök att verka kreativ
skriver jag denna text

Rubriken ska locka
ja den ska pocka

på uppmärksamhet

Livet är en teater
utan åskådare
ibland

men sitter det inte en rackare där på sista raden

Kvällen är fullbordad

Nej nej, det var vaktmästaren

Livet är en teater

då salongen är fullsatt
har jag inga repliker

de applåderar
vad jag inte
uttrycker

rycker undan min stol

de applåderar
för

egen

vinning

Då jag går hem för kvällen
gråter jag i kapp
med

vinden




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 22:55



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Kärleken till livet
är vad det hela

handlar om
2012-11-30

  chrissie
Då titel inte stämmer med innehåll,, blir det just en ledsen film!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP