Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ojoj nu blir det livat nu blir det glatt nu blommar det i morsans hatt


En cigg inget ligg

En cigg
inget ligg
Säger
en rökfri feministisk tjej

Inga pengar
då finns det ingen säng
I hela världen för mig
ta en annan sväng

Varför stammar du
håll käften nu
Killar ska inte prata
nu ratar jag dig

Stor mage
ta dig i kragen
och träna mera
så ska jag fundera

Ta lite steroider och bygg
så blir kroppen mer snygg
Och kanske
tar jag dig till nåder

Är du rik
då kan vi leka hund och tik
Men visa pengarna först
och släck min törst

Och kom ihåg
det du gav igår
Är ett minne blott
behöver varje dag något flott

Du ska bara ge och ge
utan att bli sne
Aldrig gnälla
aldrig skälla

Då är du godkänd
kan gå hem till mig
Kanske
om plånboken är stinn

För jag är en stackars kvinna
glöm aldrig det om du mig vill vinna
Så fungerar det snart överallt
inte bara här i Sverige















Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP