Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att ni stoppas

Jag hoppas
att ni stoppas
Medans tid är
och livet bär

Vi får ej skjuta upp
till morgondagens tupp
Vi måste ta oss samman
och kämpa tillsammans

Mot det svarta
du vet det starka
Som dödar och mördar
och många offer skördar

Kärnkraft hit
och kärnkraft dit
Sådant snack
gör oss schack

Problem idag
försvinner ej till nästa dag
Diskutera ej
följ med mig

Ensam är svag
flera ett lag
Många är starka
om de tillsammans sparka




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP