Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Natt med henne

Mina armar är inte starka
Min bringa inte bred
Men jag ser dig nu så tydligt
är säker att jag redan vet
Jag läser det i ditt nackhår,
På dina armar och dina bröst
jag vet det du just nu inte
förmår säga med din röst
med fingrarna kan jag läsa
i blindskrift på dina ben
vad min varelse författat
medan min tunga skriver ner
Jag hör din andnings viskande ord
din kropp pekar darrande ut
Min varma andedräkt berättar,
Vad som redan hänt,
hur det kommer ta slut




Fri vers av Lucien Wormwood
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucien Wormwood