Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Smältvatten

Alla hem jag har haft
har obönhörligen smält bort
kanske är det därför
mitt hjärta är så kallt




Fri vers av Lucien Wormwood
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucien Wormwood