Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De här raderna känns för korta, lämna gärna ett bidrag under min text och gör om den! Vinsten blir noll kronor men utlagd på min sida, kram vänner :)


Kort och gott, kärlek!

Ditt mörka hår i mina händer
dina armar som håller mig hårt

dina läppar kysser min hals
hela du andas kärlek



så varför är du rädd

varför





Fri vers av genni VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-02 10:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Fruktan finns ej i kärleken..."
2012-12-06

    ej medlem längre
"att leva ett liv bakom murar
eller att kyssas i en evig sekund

önskar jag kunde få
dig att förstå

allt jag lyckas med
är att sjunka djupare

varför

varför"
2012-12-05

    ej medlem längre
Precis den frågan ekar i mitt huvud idag... Kändes skönt att veta att någon känner samma.
2012-12-05

  anits VIP
rädd att förlora den du älskar
eller kanske själva rädslan skrämmer
skrämmer bort kärleken
2012-12-04

    ej medlem längre
Rädd att bli sårad eller tvekan, kärlek är ju i sitt eget essens bara glädje och lust, en vilja att skapa tillsammans.
2012-12-03

    ej medlem längre
" För att starka känslor sårar , och jag klarar nog inte
det igen ! "
2012-12-02

    ej medlem längre
"frågar jag varmt mig själv, i den ihoplimmade spegeln av tro"
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Kanske...
"Detta är för bra för att vara sant...
Kommer det att hålla?"
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP