Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är meningen med livet

Vad är meningen med livet
när ingenting för mig är givet
Inte ens att för mina barn få vara pappa
trots att jag aldrig för dem velat slappa
Nu är jag en värdelös far
enligt sociala är det hon som är rar

De vet ingenting om någonting
men dömer en svensk far som ingenting
Att jag gett bort allt jag skaffat på många år
är ingenting som ger djupa sår
Men nu är denna svenska pappa
på väg med meningen till livet taget tappa

Tak över huvudet garanti för en pappa
nej bostadslös och kanske en kappa
Så att pappan inte på socialen kan skylla
när hans kropp blir till mylla
Låt mig nu slippa denna hemska värld
där en svensk far ingenting är värd

Allt i min kropp lägger nu av och krockar
snälla låt mig nu få dö i en av dessa proppar
Annars kanske självmord är det enda
som för mig en svensk far finns att ända
Jag vet att jag borde leva för mina barn
men det är inte jag som gjort detta svenska garn

Jag orkar inte längre kämpa
jag orkar inte längre vänta
Mot sociala polis och förtal
när nu döden kommer på tal
Vilket är det bästa
kanske inte det värsta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-02 13:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Därför skapades julens bisarra dag, familjens org. försoning, att myndigheterna slänger bort papporna från den rollen Sverige är känd världen runt, därför kallas Sverige ”Fi**as land.
Inte än en statminister hade bättre öde!
Förlåt om jag är lite arg men det är inte rolig …
Trevligt advent/Diana.

2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP