Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kallt ute och när man har ont i kroppen längtar man efter detta


Nu är vintern kanske slut

Nu är vintern kanske slut
nu smälter snön utan krut
Himlen ler och sjunger hej
solen skrattar oftare till dig

Snart är sommaren här
nu slipper vi kylan och allt det där
Småfåglarna ja alla fåglar kvittrar
småbarnen och alla föräldrar fnittrar

Ute i lekparken hörs glada skrik
ibland kommer en förälders replik
Skolbarnen ropar om att bada
korna kommer lyckliga ur sin lada

Värken i leder för många minskar
gör att de mycket bättre linkar
Solen är som medicin för dem så gott
gör att deras kropp får hopp

Glädjen i dem ökar
Och nu dom kanske sig förökar
Njut av livet
Ta ingenting för givet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-12-02 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP