Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inställning a la bankrånare


Försök inte tjafsa med oss för vi är farliga

Helt allvarliga helt livsfarliga

I alla fall när det väl gäller

Så kom inte i vägen när vi banken smäller

För det sista vi vill är att under ett antal år flytta in i några

små trånga celler bakom någon mur

För hellre då med pengar i överflöd så att vi utomlands

kan visa våran svenska glöd på tur

Hissa våran blå gula fana

Och då vi också förhoppningsvis kan sluta upp med våran

kriminella bana

För att ta till våld för att människorna ska lämna ifrån sig

sina pengar är inte alltid så kul

Eller hur!

Så tjafsa inte med oss...

Ken Cassel
2/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel