Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med cancer - det är namnet på min blog


Note to Cancerhelvete

I morgon är d-dagen. I alla fall för mig.

Note to cancerhelvete:

Jag ska skåla för ett bra provsvar på Tysklandsbåten i morgonkväll. Just as you know och notera det här är du snäll!
Så nu är det sagt och attan ta dig om jag inte får skåla.

Med vänlig hälsning
Vill gärna leva serru




Övriga genrer av Live
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-12-03 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT