Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte kunna skriva


Torka

Några gånger blir det tyst
inne i
mitt huvud
inget kommer ut
lite kommer in

Jag kallar det torka

Men plötsligt
så kommer det fram

tankar
jag vill
låta komma på pränt

Då kommer regnet
och tankarna
vänder tillbaka




Fri vers av Live
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-15 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allt kommer när det är redo ...

känns igen ...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT