Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I drömmen orkar jag allt, klarar allt


Uppgör

Jag drömde om dig i natt
eller var det i går natt
Jag tog fighten
med dig

i min dröm

Jag vann

Bara så du vet
jag förlorade inte

inte den här gången
som jag har gjort

så många gånger förr




Fri vers av Live
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-15 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör mig djupt ...
kram ...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT