Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring en dödsbädd


Slutet

Jag ville så gärna hålla din hand
in i det sista
Men jag visste inte

fick inte veta

Så nu håller jag din hand
genom din älskade

och

lovar att
vara henne nära
torka hennes tårar
genom
att hålla hennes hand





Fri vers av Live
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-15 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar närvaro...
och mycket fint skrivet ...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT