Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi alla har nog ett hemligt rum


Låst rum

I mitt hjärta finns
ett hemligt rum

Ett rum som finns
bara för dig

Men dörren är låst

Snälla
kan jag få tillbaka nyckeln?




Fri vers av Live
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-16 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre

dessa rader kändes i mitt hjärta ...

2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT