Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner

I sötman efter din kyss
låter jag mig smakas

och smaken efter dig
sitter kvar

längre än vad jag
hade tänkt
eller velat

Lukten av dig
har stannat kvar
i mitt minne
i mitt sinne

Känslan av dig
brinner fortfarande
och snälla dig
kan jag få känna dig

en gång till?




Fri vers av Live
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-16 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan känna din längtan ...
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT