Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att saknad efter en mor aldrig kommer till att försvinna, oavsett ålder. Min mor gick bort så allt för tidigt och hon förlorade kampen mot cancer. 3 gånger fick hon kämpa och den tredje gången orkade hon inte mer


Saknad

Några gånger mamma
hör jag din röst
som säger till mig
Jag finns här för dig

Några gånger mamma
vill jag bara gråta
och du finns inte här
för att torka mina tårar

Några gånger mamma
är jag arg på dig
För att du försvann
bort någonstans
där jag inte kan nå dig

Några gånger mamma
är jag glad för att
du fick vila
att du inte lider mer

Men mest av allt mamma
saknar jag
dina kramar och din värme
och det ljus du alltid hade
i ditt hjärta




Fri vers av Live
Läst 721 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som berör mig mycket ...

tankar o känslor så nära

så igenkännande ...

2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT