Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar att du kommer skrika

 

 

 

Mitt namn.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 497 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-03 20:44



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Precis så! Fab i all sin enkelhet. Skrik kommer i många olika former.
Kanske även tyst när den hörs som allra mest, för att sedan höras högt i hela Universum med ett eko. Tack för läsning! :D
2012-12-07

  Elber3th VIP
gillar !
2012-12-07

  katastrofromantiker
Kort och kärnfull.
Cool!
2012-12-07

  Elwania
Aha
2012-12-07

    ADI Nehlin
:-) underbar
2012-12-03

    ej medlem längre
mångbottnad
spännande
farlig
spännande
och inte-leka-med-eld
det kanske ska heta
hon-som-kommer-med-åskan


2012-12-03

  Celticgirl VIP
kort o gott :)
2012-12-03

    ej medlem längre
DEN...gillade jag... Oväntad. Och full av löften som avsaknaden av ord betonar

Lysande, faktiskt
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose