Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det några snälla barn här

Finns det några snälla barn här
säger ingen, till den som ensam är
Man behöver inte bara vara vuxen
för att vara utan den lyxen

Att tillbringa en jul utan gröt
är kanske en billig nöd
Att stå utanför ett fönster
se lycka och höra glada röster

Tänker vi på de som lider
när vi julstämningen smider
Grisen gnyr
julen flyr







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-03 23:07



Bookmark and Share


  Annika Persson
Nej, här finns inga snälla barn.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP