Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken glädje att logga in på poeter.se efter flera flera månader....


Glädje

Jag öppnade min privata mailbox och möttes av ett mail överst med rubriken "Vi saknar dig" med avsändare poeter.se. Oj, undrar när jag senmast loggade in på poeter.se? Det måste ha varit...ja för flera, flera månader sedan. Jag loggade in och möttes där av ett meddelande från en skrivarvän "Vart tog du vägen?"
Ja, vart tog jag vägen? Eller vart tog livet mig vägen? Tusen och åter tusen saker har hänt under det senaste halvåret då jag inte publicerat en enda text. Men jag skriver och jag skriver varje dag, men i min vackra skrivbok. jag har på grund av sjukdom haft svårt att skriva på pc, texten bara dansar framför ögonen på mig. Nu börjar jag sakta bli bättre.
Det som gjorde mig extra glad var att se läsarstatistiken! Trots jag varit inaktiv nästan ett halvt år läser folk mina texter varje dag. Bara idag (klockan är ännu inte nio) har jag haft sju läsningar på mina texter. Sju kan tyckas som en liten siffra, men med tanke på hur mycket som publiceras på nätet tycker jag det är fantastiskt mycket och jag blev enormt glad.
jag kommer snart tillbaka och lägger ut lite texter...och bilder jag tagit själv




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-04 08:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Välkommen tillbaka när du orkar!
2012-12-05

  anits VIP
Välkommen tillbaka, du har varit saknad
2012-12-04

  aol
säger so maria välkommen tillbaka
2012-12-04

    Maria Malm
Välkommen tillbaka, kul att du är här igen!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson