Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hämnden

En dag ska jag resa mig ur askan
Brinna med den klaraste låga
Skingra det mörka som nu tätnar
Innuti på grund av utanför
Är jag en Fågel Fenix?




Fri vers av Annette Andersson
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson