Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Returen

Den hud jag aldrig haft
föll likt kronblad

Någon sa
Det gör ont
när knoppar brister

Jag sa
Det gör ont
när blommor vissnar
än mer när de dör

Kvar ser du
pseudoformen av
min innersta själ




Fri vers av Annette Andersson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 07:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så naket och sårbart så det svider att läsa. Bra ..
2018-05-09

  AKT VIP
Djupsinnig ombildning.
2018-04-05

  Poeten Salvador VIP
"Det gör ont när blommor vissnar". Fin ombildning
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson