Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan på tåget....


Så många frågor

Mina ord
Äger jag orden?
Varför säger jag
Mina ord?

Ord?
En samling bokstäver
systematiskt grupperade

Information?
Kommunikation?
Diskussion?
Argumentation?
Dialog?

Ord på ord
Vem äger orden?
Den som säger dom?
Den som skriver dom?

Mina ord
till dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-22 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson