Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda sandkorn

Tiden rinner likt sand mellan mina fingrar
Carpe diem - Fånga dagen
Men hur? Jag kan ju inte ens fånga en enda sekund...
Jag ville fånga varje magiskt ögonblick
och måla det med ord vackra som regnbågen
Som daggkåpan fångar nattens dagg
bevarade som vackra kristallpärlor
Som blåklockan spelar sommarens melodi
klingande av spröda silvertoner
Ett enda sandkorn stannar i min hand
av solens strålar gnistrande och lysande




Fri vers av Annette Andersson
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-25 17:09



Bookmark and Share


  aol
Underbart fint berörande skaldat,
2017-10-29

  Chawa VIP
Eftertänksamt, bildrikt och djuplodande... De två sista raderna säger så mycket. Tänkvärt fint!
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson