Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(Skriven den 19 april 2016)


Färg: BLÅ

Blå som ensamma
stunder
när ögonlocken
fladdrade
likt blåmålade
fjärlisvingar

Blåa ådror
pulserar
lika fort som
älven
studsar över
blåa stenar

Blå toner som
sjungs av
kungsfiskaren
i skimrande
blåfärgad dräkt

Blå av längtan till
till dig
min Blåklockekung
Kom drick av
Blåsippans nektar
och dansa i
daggen

Den blå timmen
närmar sig sitt
slut
Det du ser är
blåskimrande
slöjor

Det blåa folket
drar sig sakta
tillbaka
Den lilla Förgätmigejen
klingar sakta
innan allt
tystnar

Blå som ensamma
stunder




Fri vers av Annette Andersson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson