Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där natten slutar...

Svagt ljusnar morgonen
inga fåglar sjunger
Tystnaden dånar i öronen
Längtar bort
Längtar hem
Vill vara ensam
i den mjuka tystnaden
i de ljusa färgerna
Smaken av salt...




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-10 12:25



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starka verser, stänk av vemod. Fint skriftat.
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson