Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan gjord av MaRit MaRitza LöfRoos. Årets tavla till Västerås Julsalongen.


En värld utan pengar.

Så här vacker

blir världen

utan pengar




Övriga genrer av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-04 20:57



Bookmark and Share


  genni VIP
Fint!
2013-01-02

  Bibbi VIP
Håller tummarna för Dig och önskar lycka till!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos