Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Ett helt hjärta och tussilagon

Jag ger mitt hjärta till dig.
Var varsam om mitt sårbara hjärta
så den inte smular sönder till småbitar.
Ditt hjärta håller jag ömt.
Den får aldrig bli sönder smulad.
Våren har kommit med vårvärmen.
Du är min tussilagon bland vår gräset.
Tussilagon lyser som solen bland det
ny växta gräset.
Tussilagon välkomnar våren det är en
vacker vår växt.
Jag är en växande tussilagon och du
står bredvid mig i knopp.
Snart blommar även du bredvid mig
och bara för mig.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 570 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-14 10:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos