Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till


Sjöman

Jag önskar
det¨fanns
en person
man kan lita på´
Jag önskar jag
hade en tjej
som funkade¨
som en blomma
En som bara
behöver vattnas
en gång var
tredje dag
En som funkar¨
som en
hel männsika
En svenssontjej
Hon ska vara
som solen
då den stiger
i horisonten
vid havet
En segelbåt¨
avteckanar sig
mot himlen
Den styrs av
en tuff sjöman
som vet vart
han vill







Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-05 05:35



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
hoppas du hittar henne!
2012-12-05

    ej medlem längre
Jobba på frågan
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP