Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskön

Påskön
där högg de ner träden
Förstörde sin värld
förändrade vegetationen

Tänkte inte på naturen
i sin enfald över statyer
De blev större och större
palmerna blev färre och färre

Är inte detta ett varningens ord
till alla oss på denna jord
Eller tror vi att klotet är så stort
att ingenting behöver göras ogjort

Regnskogar kalhyggen
bomber granater
Antarktis smälter
ingen bryr sig

Alla skyller på alla
Kina USA Indien
Ingen vill börja spara
ingen inser faran







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-05 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP