Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos Kaos Kaos över Stockholm idag!


Över en halvmeter snö har fallit och vi med den

Och det som förvånar mig mest är att snösvängen

inte har plöjt någonting under den

gångna natten

då det började vräka ner snö ifrån himmelen

Vad fan är det som händer

För inte ens nu på dagen har det varit så speciellt många

traktorer ute för att röja upp

Konstigt

Så bilar och bussar sitter fast på nästan varenda gata

just nu

Värsta köerna till följd

Och så har vi tunnelbanan som inte har haft några

extra tåg ute på spåren

Tunnelbanan som har gått med oregelbunden trafik

på grund av skärvande växlar

och så vidare

Vilket i sin tur har lätt till att människorna i vagnarna

har varit och är packade som sillar

nu i rusningstrafiken

Plus att det just nu inte går någon tunnelbana mellan

Gullmarsplan och Hagsätra

Och inte ens några ersättningsbussar

Har själv fått pölsa fram gåendes i en halvmeter nysnö

mellan Bandhagen och Hökarängen där tunnelbanan

fortfarande går oregelbundet

En sträcka på ett par kilometer

Så jag vill påstå att den här dagen i Stor Stockholm

har varit och är riktigt tuff med

Kaos Kaos Kaos

Men måtte de nu hinna röja upp lite till morgondagen

För det skulle vara skönt

För annars så får väl Stockholmarna ta fram sina

undangömda hästar med sina slädar

för att kunna ta sig

till sina jobb..

Ken Cassel
5/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-05 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den där släden skulle vara lite kul en sån vacker dag...
2012-12-05

    ej medlem längre
Stockholm är inte byggd för snökaos, likadant varje år. Vi får dra ner mössan och hoppas på vår igen.
2012-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ta det lugnt bara...men visst är det skönt när dom äntligen röjt undan lite...då kanske det till och med går att njuta av snön...
2012-12-05

    Jane S VIP
Finns inget som gör mig så upppiggad som snökaos! MERA MERA!!!!:-)
2012-12-05

    ej medlem längre
Bästa fordonet idag torde vara snövessla och islandshäst som kan tölta i bra fart även i stora snödjup...
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel