Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i en gullig värld

Vi lever i en gullig värld
trodde du på det där
Ha då lurade jag dig
jag börjar lära mig det här

Förlåt nu ringer telefonen
hallå vem där
oj är det vår härskare
tycker du jag blivit taskigare

Jaså är jag välkommen nu
är festen klockan sju
Klart jag kommer
ska jag välja vilka som omkommer

Jaha mina förgångare måste gå hädan
annars får inte jag lön för mödan
arbetslösheten måste minskas annars ingen lön
jag gör vad som helst för att slippa stå i matkön

Är det rätt inställning
om jag tänker så blir det ingen vedergällning
Och för mig inget begravningsfält
Jag förstår en till i topp två bort

En bra lön till mig
och en ytterligare bra till dig
Ja det är sant
vi delar galant

TACK CHEFEN















Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-05 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP