Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slänga ut en text...



Slänga ut en text
är lätt

men det lätta
kan

lätt
bli
tungt

en börda att bära




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-05 20:44



Bookmark and Share


  chrissie
Undrar vilken börda som är tyngst: ord man sade, ord som aldrig blev sagda eller ord man ångrade? Bra skrivet!
2012-12-05

  Regn & Grus
Tankvärt skrivet, snygg form!
Men är inte allt som är värt något
också värt att kämpa för..
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP