Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampa på ömma tår



Trampa på ömma tår
är lätt

speciellt
ibland
folk

som själv har
grova

skor




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-05 20:59



Bookmark and Share


  chrissie
Man ska leva barfota!! En naken fot uppfattar ALLT! Det gör ont att gå en stund,,,men man vänjer sig! Ännu en funderare!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP