Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta på mig

Titta på mig
se mig
Jag försöker vara god
tro inte jag är ond

Varför måste jag blunda
och ljuga
vara tyst som en mussla
och med sanning smussla

För att bli accepterad
ska jag titta på när sjuka adapteras
med bomber och dylikt
tro mig jag var ganska tyst förut

Men vargen väckte mig bryskt
såg något amerikanskt ryskt
Måste försvara mitt lands svaga
mot denna äckliga fara

Ser nu att det var ingen varg amerikan ryss
det var Svenskar som förgiftats av grus
Tappat all tro för sympati
blivit giriga och syndiga

Jag känner mig smittad
börjar bli förbittrad
Jag äts upp av mig själv
för att jag inte kan göra deras grej

Försöker vara varlig
men blir ibland farlig
Kämpar för det som enligt mig är rätt
men vill slå tillbaks på deras sätt

Blir jag då en av dem
när jag som en bumerang
Häller deras skit
tillbaks på dem med flit








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 21:31



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Grymt ordat mannen!! Härligt!
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP