Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilseledd

och hjärtat somnar
som i försvar mot tristess
och din deprimerade tonårsdotter
tar sig ton
vakthavande sover bakom ratten

jag saknar att vara ung
och vilseledd




Fri vers av 99knivesinside
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-06 10:37



Bookmark and Share


  Regn & Grus
jag också.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside