Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser...

Tittar jag noga ser jag värmen
Jag ser kärleken och lyckan!
Ja ser det där...
Hur jag än vrider mitt huvud så finns det kärlek, närhet och värme!
Men jag sitter här i min glasbubbla, bankar på glaset men ingen ser eller hör mig ingen ser min sorg!
Spricker kulan är jag rädd att jag inte passar in här...
Mitt rätta jag kanske inte duger! Jag slutar banka på glaset och har det jag har!
Där jag vet att jag passar in!




Fri vers av Angel of love
Läst 296 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-06 10:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
Brava Angela..
2012-12-10

    annasofia.
Berörande!
2012-12-10

  Elber3th VIP
igenkänning och en text som berör!
2012-12-10

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-12-07

  Lars Hedlin
JA igenkännande i högsta grad...Tack för att just du finna vackra själ..kram
2012-12-07

  erkki
Detta är nog en tanke som många har. Ödmjukhet inför sin förmåga och det man står för. Det är hedersamt men får inte bli ett ok.
2012-12-06

    Anki.A
banka sönder din glas kula
klart du passar in vännen
du duger så jätte bra som du är/KRAM
2012-12-06

  flygia
hoppfullt
det kommer gå bra för diktjaget
2012-12-06

  Regn & Grus
jo!
2012-12-06

    ej medlem längre
Klart du duger, alltid, vi är olika och att vara sig själv är väl meningen med allt
Kram
2012-12-06

  E.Eriksson
Så berörande och så mycket känslor.
Sorgen sträcker sig ut ur din bubbla och utåt i denna text.

Du duger som du är! :)
2012-12-06

    ej medlem längre
Instämmer

i kommentarerna innan

det finns bara en som du ...

Kram ...
2012-12-06

    ej medlem längre
berörande.. finns bara
en som du.. *
2012-12-06

    ej medlem längre
Klart att du duger precis som du är... du är älskad för din egen skull för ingen annan är som du...
2012-12-06

    ej medlem längre
Tragiskt men välformulerat
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love